Geile amateur yanafox (36)

Acties

Informatie

yanafox (36)

Bericht van yanafox

hete dame wiens verbeelding heel krachtig werkt))) ik droom ervan een echte man te ontmoeten om al mijn dromen waar te maken) ik ben zachtaardig maar soms kan ik een wilde kat zijn .. wees voorzichtig met mij .. anders kun je gefascineerd zijn door mijn s

Informatie over yanafox

Naam: yanafox
Leeftijd: 36
Woonplaats: Litovel
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag vis, groenten, fruit. Ik heb een zwak voor snoep) en drink graag koffie, stilstaand water. Mijn hobbie(s): Ik help zwerfdieren en doe zoveel mogelijk liefdadigheidswerk voor mij. Mijn favoriete muziek is een die kippenvel geeft. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik hou van ervaren mannen met een goed gevoel voor humor). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is rijder en mijn favoriete plekje(s) zijn dijk, seks aan zee. Bij mannen val ik op hun ogen. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: zacht, buigzaam. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: alles). Mijn levensdoel is: mensen vreugde brengen. Mijn levensmotto is: alles is altijd in orde. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is onbeschoftheid en arrogantie. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou